Mezarlıktan gelen kadın çığlığı kenti alarma geçirdi!

Adıyaman'da mezarlıktan gelen kadın çığlığı ihbarı kenti alarma geçirdi. Ellerinde silahlarla mezarlıkta inceleme yapan polis ekipleri gördükleri tabutların kapaklarını açıp içerisine baktı.

Edinilen bilgilere göre, Karapınar Mahallesi Karapınar Mezarlığı içerisinden kadın çığlık sesleri duyan vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine resmi ve sivil polis ekipleri sevk edildi.

Mezarlıktan gelen kadın çığlığı kenti alarma geçirdi!
Olay yerine gelen polis ekipleri ellerindeki silahlarla mezarlıkta arama yaptı. Dakikalarca mezarlıkta arama yapan polis ekipleri burada bulunan üstü kapalı tabutları da kapaklarını açarak inceledi.

Mezarlıktan gelen kadın çığlığı kenti alarma geçirdi! - Resim : 2

Didik, didik aranan mezarlık içerisinde herhangi bir olayla karşılaşılmadı. Polis ekipleri daha sonra olay yerinden ayrıldı. Konuyla ilgili soruşturma sürüyor.

Mezarlıktan gelen kadın çığlığı kenti alarma geçirdi! ile ilgili etiketler Adıyaman Mezarlık çığlık
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.