Mezarlık yakınında yan yana cesetleri bulundu!

Kütahya'nın Simav İlçesi'nde yaşayan Enver - Nimet Yurday çifti Küplüce köyü yolunda cesetleri bulundu. Enver Yurday'ın 2 gün önce karakola giderek kendisinden şikayetçi olan eşini öldürdükten sonra aynı tabanca ile intihar ettiği tahmin ediliyor.

Alınan bilgiye göre, Küplüce köyündeki mezarlık yakınındaki köy yolunda bir erkek ve bir kadını hareketsiz bulan vatandaşların ihbarı üzerine, İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri söz konusu bölgeye geldi.

Ekipler, bir otomobilin yanında Enver (36) ve Nimet Yurday (32) çiftinin tabancayla vurulmuş cansız bedenleriyle karşılaştı. Olay yerinde yapılan incelemede, bir tabanca ile iki boş kovan bulunurken, Enver Yurday'ın eşini tabancayla vurduktan sonra aynı silahla intihar ettiği belirlendi.

Yurday çiftinin 1,5 yıldır evli olduğu ve bu evlilikten de 1 çocuklarının bulunduğu belirtildi.

Nimet Yurday'ın 13 Temmuz'da polis merkezine giderek, eşinin kendisine psikolojik ve fiziksel şiddet uyguladığı iddiasıyla şikayetçi olduğu öğrenildi.

Yurday çiftinin cesetleri, olay yeri incelemesinin ardından Simav Doç. Dr. İsmail Karakuyu Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Mezarlık yakınında yan yana cesetleri bulundu! ile ilgili etiketler Kütahya
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.