Mevlüt Uysal'dan boşalan Başakşehir Belediyesi'nde başkanlık seçimi ne zaman?

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal'ın İBB Başkanı seçilmesi nedeniyle boşalan Başakşehir Belediyesi Başkanlığı için 4 Ekim Çarşamba günü seçim yapılacağını açıkladı.

İstanbul Valisi Vasip Şahin tarafından yapılan yazılı açıklama şöyle:

"İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisince 28.09.2017 tarihinde 5393 sayılı Belediye Kanununun 45.Maddesi hükümleri gereğince yapılan seçimde, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt UYSAL’ın seçilmesi nedeniyle Başakşehir Belediye Başkanlığı makamı boşalmıştır.
5393 sayılı Belediye Kanunu’nun 45.Maddesi hükümleri doğrultusunda, Başakşehir Belediye Meclisinin, yeni Belediye Başkanı’nı seçmek üzere Başakşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda 04/10/2017 Çarşamba günü saat 15:00’da toplanması Valiliğimce uygun görülmüştür.
Anılan yer, tarih ve saatte, 5393 sayılı Belediye Kanununun 45.Maddesinde belirtilen usullere uygun olarak yapılacak toplantıya Belediye Meclis Üyelerinin katılımları gerektiği 7201 sayılı Tebligat Kanunu’nun ve 5393 sayılı Belediye Kanunu’nun ilgili hükümleri gereğince ilanen duyurulur.

Vasip ŞAHİN
Vali"

Mevlüt Uysal'dan boşalan Başakşehir Belediyesi'nde başkanlık seçimi ne zaman? ile ilgili etiketler İstanbul Valisi Vasip Şahin başakşehir belediyesi başkanlık seçimi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.