Mevlüt Uysal oyunu Başakşehir'de kullandı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, oyunu Başakşehir’de kullandı. Çıkışta açıklama yapan Uysal, “Seçimin vatanımız, milletimiz ve İstanbul'umuz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Mevlüt Uysal, Başakşehir 5. etaptaki İBB Fatih Sultan Mehmet İlkokulu'na eşi Hatice Uysal ile birlikte geldi. Başkan Uysal’ı AK Parti Başakşehir İlçe Başkanı Sebahattin Kayas ve Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu karşıladı.

Okul bahçesinde vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Başkan Uysal, vatandaşlarla selamlaşarak ve fotoğraf çektirerek oy kullanacağı sınıfa geçti. 1074 numaralı sandıkta oyunu kullanan Mevlüt Uysal, sandık görevlilerine başarılar diledi.

Oyunu kullandıktan sonra sandık görevlilerine teşekkür eden Uysal, ardından okul bahçesinde basın mensuplarına açıklama yaptı.

"İSTANBUL'UMUZ İÇİN HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM"

Başkan Uysal açıklamasında, "Yeni sistemde ilk seçimimiz Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimimiz. Biz de oyumuzu kullandık ve vatandaşlık görevimizi yaptık. Seçimin vatanımız, milletimiz ve İstanbul'umuz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Kampanya döneminin çok güzel geçtiğini hatırlatan Uysal, "İnşallah bugün seçim de güzel geçer. Dünyada, ülkemizin demokrasi adına şu anda geldiği iyi bir nokta var. Buna gölge düşmeden seçimlerin bitirilmiş olması, ülkemiz ve hepimiz adına sevindirici olacak. Hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Mevlüt Uysal oyunu Başakşehir'de kullandı ile ilgili etiketler seçim Mevlüt Uysal 24 haziran
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.