Mevlüt Çavuşoğlu'nun babasının mutluluk gözyaşı

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, sosyal medya hesabından babasının ve kızının yer aldığı bir video paylaştı. Video aracılığıyla Babalar Günü'nü kutlayan Çavuşoğlu, paylaşımına "Baba, oğul, torun" notunu düştü.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, memleketi Antalya'nın Alanya ilçesindeki Söbüçimen Yaylası'nda kayda alınan, babası Osman Çavuşoğlu ve kızı İrem Çavuşoğlu'nun yer aldığı Babalar Günü mesajını, "Baba, oğul, torun" başlığıyla Twitter ve Instagram üzerinden paylaştı.

Mevlüt Çavuşoğlu'nun babasının mutluluk gözyaşı

Videoda, Çavuşoğlu'nun kendisini her cuma aradığını göz yaşlarını tutamayarak anlatan Osman Çavuşoğlu, elini öperek hayır duasını alan oğluna, "Allah sizlere selamet versin. Gönlümde seni tuta tuta yaşıyorum oğlum." dedi.

Mevlüt Çavuşoğlu'nun babasının mutluluk gözyaşı - Resim : 2

Kızı İrem Çavuşoğlu'yla babasına "Allah sizleri başımızdan eksik etmesin" diyen Bakan Çavuşoğlu, videoda kızıyla baş başa bir fotoğrafına da yer verdi.

Mevlüt Çavuşoğlu'nun babasının mutluluk gözyaşı ile ilgili etiketler Mevlüt Çavuşoğlu Babalar Günü Dışişleri Bakanı video İrem Çavuşoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.