Mevlit yemeğinden zehirlendiler

Kütahya'nın Tavşanlı İlçesinde verilen mevlit yemeğini yiyenlerden 48 kişi rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı.

Kütahya'nın Tavşanlı İlçesinde verilen mevlit yemeğini yiyenlerden 48 kişi rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı.

Alınan bilgilere göre Akşemsettin Mahallesi'nde bir evde, 40 günlük olan bir bebek için öğleden sonra verilen mevlitte ikram edilen yoğurtlu çorba ve etli pilavdan yiyenler akşam saatlerinde rahatsızlandı. Tavşanlı Doç.Dr.Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan 15'i çocuk toplam 48 kişi tedaviye alındı.

Tavşanlı Kaymakamı Yüksel Kara ile Belediye Başkanı Mustafa Güler tedavi altına alınanları hastanede ziyaret etti. Kaymakam Yüksel Kara gazetecilere yaptığı açıklamada yaklaşık 250 kişinin mevlit yemeği yediğini, bunlardan 48'inin hastaneye kaldırıldığını söyleyerek şöyle konuştu;

Tavşanlı'da bir vatandaşımızın tertiplediği mevlit programında 250 kişinin yediği yemeklerden bir gıda zehirlenmesi yaşadık. Bu yemekten yiyen 48 kişi düzenli aralıklarla hastaneye geldi. Doktorlarımız görevlerinin başında ve gerekli müdahaleleri yaptı. Sevindirici tarafı ise herhangi bir ağır vaka olarak nitelendireceğimiz bir vaka olmamasıdır. Vatandaşlarımıza geçmiş olsun.

Mevlit yemeğinden zehirlendiler ile ilgili etiketler Kütahya Zehirlenme mevlit
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.