'Güzel yorum yapanlara pişirebilirim'

İstanbul'da metroda fasülye kırarken çekilen videosu sosyal medyada paylaşılan Hafize Aydağ,"Fasulye almıştım, metro da bir saat çektiği için burada kırayım da hazır olsun, eve gidince hemen pişiririm diye düşündüm." dedi. Aydağ, kendisine güzel yorum yapanlar için de fasülye pişirebileceğini söyledi.

İstanbul’da geçtiğimiz günlerde metroda fasulye ayıklayarak evine giden kadın vatandaşların ilgi odağı haline geldi. Video birçok kullanıcı tarafından paylaşılıp, birçok kişiden yorum aldı.

Hafize Aydağ, bunun üzerine  kızının sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

“Fasulye almıştım, metro da bir saat çektiği için burada kırayım da hazır olsun, eve gidince hemen pişiririm diye düşündüm. Güzel yorum yapanlar için de pişirebilirim." diyen Akdağ, fasülyeleri sirkeli suyla yıkadığını söyledi.

'Güzel yorum yapanlara pişirebilirim'

"BİR ŞEY OLMAYACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM"

Akdağ, yaptığı açıklamada "Bir şey olmayacağını düşünüyorum. Maskemizi takalım, sosyal mesafemizi koruyalım. Güzel yorumlar için teşekkür ediyorum” dedi.

'Güzel yorum yapanlara pişirebilirim' ile ilgili etiketler metro video İstanbul fasülye

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.