Metroda anne ve kızına dehşet saçan bıçaklı saldırgan için 3 ayrı suçtan tutuklama talep edildi!

Kadıköy metrosunda elinde bıçakla anne ile kızına tehdit ve hakaretler savuran şüpheli Emrah Yılmaz, ‘silahla tehdit’, ‘basit yaralamaya teşebbüs’, ‘halk arasında korku ve panik yaratmak amacıyla tehdit’ suçlarından tutuklama talebiyle hakimliğe sevk edildi.

İstanbul'da Kadıköy-Tavşantepe metrosunda akşam saatlerinde bir kadına elinde bıçakla tehditler savuran saldırgan bu sabah yakalanmıştı. 

Elinde bıçakla anne ve kızına tehditler savurup küfürler eden saldırgan E.Y.  ‘silahla tehdit’, ‘basit yaralamaya teşebbüs’, ‘halk arasında korku ve panik yaratmak amacıyla tehdit’ suçlarından tutuklama talebiyle hakimliğe sevk edildi.

 

 

Metroda anne ve kızına dehşet saçan bıçaklı saldırgan için 3 ayrı suçtan tutuklama talep edildi! ile ilgili etiketler metro bıçaklı saldırgan
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.