Metrobüsün üzerinde Avrupa'dan Asya'ya geçen Youtuber yakalandı!

Sosyal medya hesabından sürekli olarak tehlikeli videolar paylaşan Youtuber, şimdi de metrobüsün üzerinde 15 Temmuz Şehitler Köprüsü üzerinden Asya kıtasına geçti. Yaptığı çılgınlıkların ardı arkası kesilmeyen genç, hem kendi güvenliğini hem metrobüste bulunanların güvenliğine hiçe saydığı o anları sosyal medya hesabından paylaştı. Youtuber, polis ekliplerinde daha sonra yakalandı.

Daha önce Merter durağından metrobüsün üstüne atlayan Youtuber Yunus Emre Özer yaptığı skandallarla büyük tepki toplamaya devam ediyor. 

TEHLİKELİ ŞOVLAR YÜZÜNDEN 2 KERE GÖZALTINA ALINDI

Özer,  arkadaşının yardımıyla Sultangazi Cebeci otobüs durağındaki bir otobüsün üzerine tırmanarak üstünde yatarak gizlendikten sonra 12 durak gitmişti ve geçtiğimiz ay da Galata Köprüsü’nden seyir halinde olan bir geminin üstüne de atlamıştı. Yaptığı tehlikeli şovlar sonrasında Özer, polis ekipleri tarafından 2 kez gözaltına alındıktan sonra idari ve adli işlemleri yapılmasının ardından serbest bırakılmıştı.

 Metrobüsün üzerinde Avrupa'dan Asya'ya geçen Youtuber yakalandı! - Resim : 2

AVRUPA'DAN BİNDİ, ASYA'DA İNDİ

Ancak sosyal medyada paylaşım yapmak için tehlikeli şovlarına devam eden o genç, bu kez akıl almaz bir yolculuğa imza attı. Arkadaşı ile birlikte Okmeydanı Hastane metrobüs durağına gelen genç, önce durağın üzerine tırmanarak saklandı. Metrobüsün durağa yanaşmasıyla bir anda metrobüsün üzerine atlayan genç, yatarak üstünde gizlendi.

Kendi hayatını ve metrobüs sürüş güvenliğini tehlikeye atan genç, Söğütlüçeşme istikametine doğru seyretmeye başladı. 15 Temmuz Şehitler Köprüsünü metrobüsün üstünde geçmeyi amaçlayan genç, Avrupa yakasından köprüye girdikten sonra Asya kıtasındaki ilk durakta indi.

 Metrobüsün üzerinde Avrupa'dan Asya'ya geçen Youtuber yakalandı! - Resim : 4

TEHLİKELİ ANLAR KAMERADA

O anları kaydeden çılgın genç, yolculuğu metrobüsün üstünde yatarak geçirdi. Yürekleri ağza getiren genç, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü istasyonuna gelince metrobüsten durağa atladı. Vatandaşların şaşkın bakışları arasında yürüyen genç, güvenlik görevlisinin kendisini fark edip kovalamaya başlamasının ardından koşarak kaçmaya başladı.

Genç, kendi hayatını ve metrobüs sürüş güvenliğini tehlikeye attığı o anları ise sosyal medyada paylaştı.

Metrobüsün üzerinde Avrupa'dan Asya'ya geçen Youtuber yakalandı! - Resim : 5

BİR TÜRLÜ USLANMIYOR

Yaptığı tehlikeli davranışlarının ardından Yunus Emre Ö. Sivil Trafik Ekipler Amirliği tarafından yakalandı.

Adrenalin tutkunu genç, ‘trafik güvenliğini tehlikeye sokma’ suçundan adli işlem yapılmak üzere Çağlayan Polis Merkezi'ne teslim edildi.

Metrobüsün üzerinde Avrupa'dan Asya'ya geçen Youtuber yakalandı! ile ilgili etiketler metrobüs YouTuber 15 Temmuz Şehitler Köprüsü

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.