Metrobüste unutulan çantayı alan şahıs önce kameraya sonra polise yakalandı!

Şişli'de metrobüste unutulan içinde 15 bin lira değerindeki bilgisayar bulunan çanta emniyet güçlerini harekete geçirdi. Çantayı aldıkları ileri sürülen iki şüphelinden biri, emniyet güçlerince çantayla birlikte ele geçirildi. Mahkemeye çıkarılan zanlı, serbest bırakılırken, çantanın alınma anı ise metrobüste bulunan güvenlik kameralarınca görüntülendi.

Olay edinilen bilgiye göre, 15 Kasım günü Şişli Zincirlikuyu Metrobüs Durağı'nda meydana geldi. İddiaya göre, bir kişi metrobüse binerek Şişli'de bulunan Zincirlikuyu durağında araçtan indi. O sırada 15 bin lira değerinde olduğu öğrenilen dizüstü bilgisayarının bulunduğu çantayı metrobüste unuttuğunu fark etti. Çanta sahibinin emniyete başvurmasının ardından polis ekipleri harekete geçti.

Metrobüste unutulan çantayı alan şahıs önce kameraya sonra polise yakalandı!

ÇANTANIN ALINMASI GÜVENLİK KAMERASINDA GÖRÜNTÜLENDİ

İhbar üzerine İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, önce çantanın unutulduğu metrobüsü belirledi. Metrobüsün tespit edilmesinden sonra içerisinde bulunan güvenlik kameralarını kontrol eden emniyet güçleri, unutulan çantayı F.K. ve E.U., isimli şahısların aldığını öğrendi. F.K. ve E.U.'nun görüntülerde metrobüse binerek arka kısmına doğru ilerledikleri, F.K'nin koltukta unutulan çantayı aldıkları belirlendi. Çantanın içerisini bir süre karıştırdıktan sonra bulunan eşyaları aldıkları tespit edildi. Emniyet ekipleri güvenlik kameralarından belirlediği F.K.'yi kayıp çantayla birlikte gözaltına aldı. Polis merkezindeki ifadelerinin ardından adli makamlara sevk edilen F.K. serbest bırakıldı. Bulunan eşyalar ise sahibine iade edildi.

SUÇ MAKİNESİ HIRSIZLAR YAKALANDI

Öte yandan İstanbul Başakşehir ve Beykoz’daki hırsızlık olaylarına ilişkin çalışma başlatan emniyet güçleri, 4 hırsızlık zanlısından 3’ünü gözaltına alırken, diğer zanlının koronavirüsten öldüğünü tespit etti.

Metrobüste unutulan çantayı alan şahıs önce kameraya sonra polise yakalandı! - Resim : 2

17 Temmuz ve 20 Temmuz tarihleri arasında Başakşehir ve Beykoz ilçelerinde 3 ayrı adresten hırsızlık yapılması üzerine harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri konuya ilişkin harekete geçti. Başlatılan çalışmalarda girilen evlerde bulunan güvenlik kameraları incelemeye alındı. Emniyet ekipleri titiz çalışmaları neticesinde şüphelilerin önce eşkalini daha sonra kimliklerini tespit etti. Belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlenerek şüpheliler gözaltına alındı.


Zanlılardan Kemal K.'nin (24) 47 suç kaydı, Emre D.'nin (22) 8 suç kaydı, Ahmet M.'nin (22) 5 suç kaydı olduğu belirlendi. Öte yandan bir diğer şüpheli İsmail Ç.'nin (25) ise Covid-19’dan dolayı vefat ettiği tespit edildi. Gözaltına alınan 3 zanlı Asayiş Şube Müdürlüğündeki işlemlerinin tamamlanmasından sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

AJANSLAR

Metrobüste unutulan çantayı alan şahıs önce kameraya sonra polise yakalandı! ile ilgili etiketler metrobüs hırsız metrobüste hırsızlık unutulan çanta kayıp çanta

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.