Metrobüste 'terbiyesizlik' kavgası

Metrobüste karışısında bacak bacak üstüne atan adama sinirlenen bir kadın, sert sözlerle tepki gösterdi. Bunun terbiyesizlik olduğunu söyleyen kadına karşı çıkan erkek yolcu, "Sana ne ben oturuyorsam. Sen belediye başkanı mısın?" dedi. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Edinilen bilgilere göre, olay dün akşam saatlerinde Beylikdüzü istikametine seyreden metrobüste yaşandı. Karşısındaki kişinin bacak bacak üzerine atarak oturmasını saygısız bulan kadın yolcu tepki gösterdi.

"SENİN KARININ KIZININ YANINDA BÖYLE OTURSUNLAR"

Yerini değiştiren kadın yolcu, erkek yolcuyla tartışmaya başladı. Karşılıklı hakaretleşmenin yaşandığı tartışmada kadın yolcu, “Terbiyesiz karşına geldim oturuyorum. Ya zaten bu saygısızlık. Ben bir bayanım, senin karının kızının yanında böyle otursunlar" diyerek tepki gösterdi.

Metrobüste 'terbiyesizlik' kavgası

Erkek yolcu ise saygısızlık yapmadığını, sadece bacak bacak üzerine attığını söyleyerek kadına tepki gösterdi.

Tartışmanın tansiyonu yükselince olaya metrobüste bulunan diğer yolcular müdahale etmek zorunda kaldı. Gergin anlar, bir yolcunun cep telefonu kamerasına yansıdı.

 

Metrobüste 'terbiyesizlik' kavgası ile ilgili etiketler metrobüs Beylikdüzü video İstanbul

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.