Metrobüste koronavirüs paniği: Terleyen ve öksüren yolcu aniden bayıldı!

Metrobüste fenalaşan yabancı uyruklu şahıs iki durak boyunca yerde yattı. Korona belirtileri gösteren şahıs maske takmamakta ısrar edince vatandaşlar tepki gösterdi. O anlar saniye saniye kameralara yansıdı.

Olay geçtiğimiz gün Avcılar - Söğütlüçeşme seferini gerçekleştiren bir metrobüste meydana geldi.

İKİ DURAK BOYUNCA YERDE YATARAK YOLCULUK YAPTI

Edinilen bilgiye göre metrobüste bulunan ve birden fenalaşarak bayılan yabancı uyruklu şahıs iki durak boyunca yerde yatarak yolculuk yaptı. Ardından diğer yolcuların yardımıyla kendine gelen ve ayakta durmakta bile güçlük çeken yolcu terlemeye ve sürekli öksürmeye başladı. Bir koltuğa oturtulan yolcunun fenalaşması diğer yolcularda korona paniğine yol açtı. Yolcular maske takmayan ve gittikçe fenalaşan adamı metrobüsten inmesi konusunda uyardı.

 

Metrobüste koronavirüs paniği: Terleyen ve öksüren yolcu aniden bayıldı! - Resim : 2


"ADAM ÖLÜYOR, BİRİ İLGİLENSİN"

Şahıs metrobüsten inmemekte ve maske takmamakta ısrar edince bazı yolcular şaşın otobüsten atılmasını söyledi. Bu duruma bazı yolcular da şoföre seslenerek, “Adam ölüyor, biri ilgilensin. Aşağıya da inmiyor. Adam çöp mü de dışarı atalım” dedi.

Bir durakta çağırılan güvenlik görevlisinin de araçtan inmesi ve hastaneye gitmesi konusunda ikna edemediği yolcu, maskesiz bir biçimde yolculuğuna devam ettiği Diğer yolcuların stres dolu anlar yaşadığı anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

 

Metrobüste koronavirüs paniği: Terleyen ve öksüren yolcu aniden bayıldı! ile ilgili etiketler metrobüs Korona yabancı şahış korku

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.