Metrobüs tacizcisi CHP'li mi?

Metrobüste kadın yolcuyu taciz eden şüpheli Fatih Ö'nün CHP'li olduğu ileri sürüldü. Delil olarak Fatih Ö.'ye ait olduğu ileri sürülen CHP'yi, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ı öven paylaşımlar sosyal medyada paylaşılmaya başlandı. Bununla ilgili olarak Ekşi Sözlük'te de "metrobüs tacizcisinin CHP'li çıkması" başlığı açıldı. CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu zanlı hakkındaki CHP'li iddiaları üzerine sosyal medyadan bir açıklama yaptı. Mesajlara değinmeden "Üyemiz değil" demekle yetindi

Türkiye bugün metrobüste yaşanan taciz olayını konuşuyor. 

Yaşanan olay sonrası tacizci adamın görüntüleri, "Biz değil siz utanacaksınız." diyen ve tacize uğrayan kadın tarafından, saniye saniye kaydedildi.

CHP'Lİ Mİ?

Sosyal medyada hızla yayılan bu görüntülerin ardından gözaltına alınan Fatih Ö'ye ait olduğu ileri sürülen CHP'nin etkinliklerinde çekildiği belirtilen fotoğrafları ortaya çıktı.

Metrobüs tacizcisi CHP'li mi?

Şüphelinin sosyal medya hesaplarında da CHP'yle ilgili paylaşımlar yaptığı ileri sürüldü.

 Metrobüs tacizcisi CHP'li mi? - Resim : 2

Metrobüs tacizcisi CHP'li mi? - Resim : 3

Metrobüs tacizcisi CHP'li mi? - Resim : 4

Fatih Ö'nün CHP'li olduğuna ilişkin Ekşi Sözlük'te de başlık açıldığı görüldü. 

Metrobüs tacizcisi CHP'li mi? - Resim : 5

CHP'YE YAKIN SİTELERDE GİZLEME TELAŞI

Türkiye'de yaşanan bazı adli vakalarda şahısların muhafazakar kimliklerini ön plana çıkartıp, müslümanları hedef haline getiren bazı sol yayın organları, bu çirkin olay sonrası ilk etapta benzer tutumlarını sürdürdüler.

Ancak şüphelinin CHP'li olduğu yönündeki iddialar üzerine Fatih Ö'nün profilini ve daha önce açık açık verdikleri yüzünü gizleme yoluna gittiler. 

AYDIN ÜNAL'DAN ANLAMLI ÇAĞRI

AK Parti eski milletvekili, Yeni Şafak yazarı Aydın Ünal bu gelişmenin ardından herkesin kulağına küpe etmesi gereken paylaşımlarda bulundu. 

Metrobüs tacizcisi CHP'li mi? - Resim : 6

CHP'DEN AÇIKLAMA GELDİ

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu iddialar üzerine bir açıklama yaparak Fatih Ö. adlı şüphelinin parti üyesi olmadığını açıkladı. Kaftancıoğlu'nun şahsın CHP'li isimleri öven paylaşımlarından bahsetmemesi ise dikkat çekti.

Kaftancıoğlu'nun Twitter hesabından yaptığı açıklama şöyle:

İstanbul’da dün bir metrobüste yaşanan cinsel taciz olayından sonra sosyal medya platformlarında tacizci şahsın partimize üye olduğu iddia edilmiştir. Yaptığımız araştırmalar neticesinde zanlının partimize üye olmadığı tespit edilmiştir.

Kadına karşı istismar suçunu işleyen kim olursa olsun tavrımız bu konuda nettir. CHP olarak önceliğimiz kadına karşı şiddet ve istismar vakıalarında kadının üstün menfaatini korumaktır.

Metrobüs tacizcisi CHP'li mi? - Resim : 7

Metrobüs tacizcisi CHP'li mi? ile ilgili etiketler CHP metrobüs Taciz
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.