Metrobüs durağında küçük çocuğun tehlikeli oyunu

İstanbul Saadetdere Metrobüs durağının üstüne oyun oynamak için çıkan mendil satan çocuk, itfaiyeyi görünce korkarak E-5 karayoluna indi. Ekiplere yakalanmamak için panikleyen çocuk, daha sonra hızla akan trafikten karşıya geçti. Olay, önceki yıl aynı noktada hayatını kaybeden küçük çocuğu hatırlattı.

Olay, dün akşam saatlerinde Saadetdere Metrobüs Durağı’nda yaşandı. 10 yaşlarında mendil satan yabancı uyruklu bir erkek çocuğu oyun için metrobüs durağının üstüne çıktı. Çocuğu gören güvenlik görevlileri itfaiye ekiplerine haber verdi.

Metrobüs durağında küçük çocuğun tehlikeli oyunu

E-5 YOLUNA ATLADI 

Olay yerine gelen itfaiye ekiplerini gören çocuk, korkarak tekrar aşağıya indi. Güvenlik görevlilerine ve itfaiyecilere görünmemeye çalışan çocuk E-5 kenarındaki metrobüs yolu bariyerleri kenarına saklandı. Bir süre sonra çocuk E-5’te hızla giden arabaların arasından karşıya geçerek gözden kayboldu.

Metrobüs durağında küçük çocuğun tehlikeli oyunu - Resim : 2

AYNI YERDE BİR ÇOCUK ÖLMÜŞTÜ 

Çocuğun bu tehlikeli davranışları, akılara 2 yıl önce 1 Mayıs günü Metrobüs yoluna giren ve aracın çarpması sonucu hayatını kaybeden çocuğu getirdi. 

İHA

Metrobüs durağında küçük çocuğun tehlikeli oyunu ile ilgili etiketler metrobüs Çocuk oyun tehlike
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.