Metro durağında dehşet: Kadın yolcuyu raylara itti! Saniye saniye kamerada...

Belçika'nın başkenti Brüksel'de metro durağında bekleyen kadın yolcu, genç bir erkek tarafından raylara itildi. Saniye saniye kameralara yansıyan o anlarda kadın, trenin son anda durması ile kurtuldu. Polis tarafından yakalanan gencin kadını "hiçbir sebep olmadan" raylara ittiği belirtildi.

Brüksel'in merkezindeki Rogier metro istasyonunda dün gece korkudolu dakikalar yaşandı.

Metro durağındaki güvenlik kameralarına yansıyan görüntülere ve Belçika basınındaki haberlere göre, genç yaşta bir erkek platformda bekleyen kadın yolcuyu raylara itti.

MAKİNİSTİN REFLEKSİ KURTARDI

O sırada durağa gelen trenin makinisti, kadının rayların üzerinde olduğunu görünce acil durum freni yaparak treni durdurdu. Raylara itilen kadının, trenin birkaç metre mesafede durmasıyla hayatı kurtuldu.

Metro durağında dehşet: Kadın yolcuyu raylara itti! Saniye saniye kamerada...

 

"HİÇBİR SEBEBİ OLMADAN"

Görüntülere yansıyan genç erkek olay yerinden koşarak kaçtı. Polis tarafından yakalanan gencin kadını "hiçbir sebep olmadan" raylara ittiği belirtildi.

Kadının sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

 

Metro durağında dehşet: Kadın yolcuyu raylara itti! Saniye saniye kamerada... ile ilgili etiketler metro Kadın Genç Brüksel

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.