Metro asansöründe başlayan kavga karakolda bitti!

Taksim Meydanı'nda bulunan metro istasyonundaki asansörü kullanmak isteyen iki kadın henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Kadınların metro dışına yaşan kavgası karakolda bitti.

Taksim Meydanı'ndaki metro istasyonundan çıkmak için asansörü kullanan iki kadın kendi aralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Asansör dışına yansıyan olayda kadınlar asansörden indikten sonra tartışarak dışarıya çıktı.

"POLİS!" DİYE BAĞIRDI

'Polis!' diye bağıran bağırarak yardım isteyen kadınların aralarındaki tartışma bir süre daha devam etti. Taksim Meydanı'nda bulunan sivil polis ve sivil zabıtalar koşarak kadınların yanına geldi.

BİRBİRLERİNDEN ŞİKAYETÇİ OLDULAR

Durumu anlamaya çalışan ekipler iki kadını sakinleştirmeye çalıştı. Birbirlerinden şikayetçi olan kadınlar daha sonra polis aracına bindirilerek Taksim Polis Merkezine götürüldü.
Asansör içerisinde başlayan ve dışarıda devam eden iki kadının karakolda birbirlerinden şikayetçi oldukları öğrenildi.

Metro asansöründe başlayan kavga karakolda bitti! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.