Metin ve Necla Büyükşen'i kim öldürdü?

ATV ekranlarında canlı yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının bugünkü konusu Metin ve Necla Büyükşen'i kimin öldürdüğü oluyor. Bir gece evlerine giren kar maskeli saldırgan tarafından kızlarının gözleri önünde öldürülen Necla ve Metin Büyükşen'i kimin öldürdüğü araştırılıyor.

Necla ve Metin Büyükşen'i kimin öldürdüğüne Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yanıt aranıyor.

NECLA VE METİN BÜYÜKŞEN'İ KİM ÖLDÜRDÜ?

Müge Anlı ile Tatlı Sert'in bugünkü bölümünde korkunç bir şekilde öldürülen Metin ve Necla Büyükşen çiftinin cinayeti konu alınıyor.

Metin Büyükşen ve Necla Büyükşen'in kardeşleri, yaşlı çiftin oğulları Uğur Büyükşen ve gelinleri Betül Büyükşen tarafından veya dünürleri tarafından öldürüldüğünü düşünüyor.

Müge Anlı canlı yayınında kızları Büşra Büyükşen'in gözleri önünde öldürülen Metin Büyükşen ve Necla Büyükşen'in katillerinin kim olduğu araştırılıyor.

ATV CANLI YAYIN

BABASINI KOVMUŞ

Uğur Büyükşen'in daha önce babasıyla 'mehir' yüzünden kavga ettiği ve oldukça sinirlendiği belirtilildi ve Uğur'un babası Metin Büyükşen'i evinden kovduğu, zorla kapının önüne attığı iddia edildi.

Bu iddiaları doğrulayan Uğur Büyükşen, o olayın bu olayla hiç bir ilgisi olmadığını savundu.

Metin ve Necla Büyükşen'i kim öldürdü? ile ilgili etiketler canlı yayın canlı izle ATV
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.