Metin Uca'dan ahlaksız "prezervatif" paylaşımı!

Sosyal medya hesabını hakaret ve iftiranın merkezi haline getiren eski komedyen Metin Uca yine tepki toplayan bir paylaşım yaptı. Uca, AK Parti'de görevli Yusuf Özoğul'a belden aşağı imalarla saldırdı!

Muhalif eski komedyen Metin Uca, skandal açıklamalarına bir yenisini ekledi. Twitter'da AK Parti'li Yusuf Özoğul ile ilgili bir paylaşım yapan Uca, "İstenmeyen gebeliklerde prezervatif kullanımının önemi" ifadelerini kullandı.

Uca'nın bu sözleri büyük tepki toplarken, Twitter'da "AlçaksınMetinUca" başlığı altında çok sayıda eleştiri mesajı yer aldı.

Metin Uca'dan ahlaksız "prezervatif" paylaşımı!

Metin Uca kendisine gelen eleştirilere ise büyük bir pişkinlikle yanıt verdi. Sosyal medyada kendisi hakkında açılan etiket konusunda yeni bir mesaj paylaşan Uca şu ifadeleri kullandı;

"Demokratik hakkını kullanan insanları tehdit eden bu süne zararlısının cüretiyle dalga geçince Melih'in itleri, Misvak hırtları sahte hesaplarla beni “AlçaksınMetinUca” diye Twitter gündemi yapmış, gurur duydum. İstenmeyen gebeliklerde prezervatiflerden özür diliyorum."

Metin Uca'dan ahlaksız "prezervatif" paylaşımı! ile ilgili etiketler Metin Uca prezervatif yusuf özoğul
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.