Kapanmayla gelecek tehlikeye dikkat çekti!

Türkiye'de yeniden artışa geçen koronavirüs vakaları sonrasında yeniden bir kapanmaya gidileceği konuşuluyor. Sosyal medya hesabından konuya ilişkin uyarılarda bulunan AK Parti'li eski milletvekili Metin Külünk, "Yasaklama lobisi devreye girdi, amaçları ülkeyi kapatmak esnafı zor duruma düşürmek ve hükümete karşı eylemlerin ateşini yakmak." dedi.

Dün gerçekleştirilen Bilim Kurulu toplantısı sonrası yapılan yazılı açıklamada, virüsün yayılmasını önleyici somut tedbirlerin hayata geçirilmesi yönünde tavsiye kararı alındığı vurgulanmıştı.

Açıklamada, "Vaka artışında birincil etkenin insan hareketliliği ve toplu mekanlarda bulunma olduğuna dikkat çekilerek alınması gereken kısıtlayıcı tedbirler tüm detaylarıyla masaya yatırıldı. Hastalığın yayılmasını önleyici somut tedbirlerin hayata geçirilmesinin tavsiye edilmesi yönünde karar alındı" denilmişti.

Bu açıklamanın ardından Türkiye'nin yeniden kapanmaya gireceği yönünde beklentiler arttı.

Gözler son kararın verileceği kabine toplantısına çevrilmişken,  AK Parti'li eski milletvekili Metin Külünk sosyal medya hesabından önemli uyarılarda bulundu.

"AMAÇ HÜKÜMETE KARŞI EYLEMLERİN ATEŞİNİ YAKMAK"

Yaptığı art arda paylaşımlarda önemli konulara dikkat çeken Külünk, "Yasaklama lobisi devreye girdi, amaçları ülkeyi kapatmak esnafı zor duruma düşürmek ve hükümete karşı eylemlerin ateşini yakmak. Lobinin vitrininde İBB’nin başındaki şahıs ve Tabipler Odası var.İBB’nin başındaki şahıs siyasi figür olarak önde, Tabipler Odası ise işin sözde bilim tarafı. Arka planda ise BİDEN’in seçimi alması ise biti kanlanan güruh var." dedi.

"Sağlık bakanlığının veri açıklama sistemi ne yazık ki bu lobinin işine gelmektedir." ifadesini kullanan Külünk, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Sayın bakanın çıkıp günlük tüm vakaların %40’ı İstanbul’da demesi İstanbul’un sanki %40’ın covidli algısına yol açmakta halbuki gerçek bu değildir. Halbuki açıklamalar daha dikkatli yapılmalıdır"

"SÜRECİ YÖNETİRKEN DAHA DİKKATLİ OLMALIYIZ"

İmamoğlu'na yüklenmeyi sürdüren Külünk açıklamasına şu sözlerle devam etti:

"İBB’nin başındaki şahsın sağlık bakanını etiketleyip eleştirdiği ardından teşekkür edip övdüğü twitler atması meşruiyet hamlesidir.Kamuoyu ile hasta olanların ölüm oranı paylaşılmaktadır, oysaki semptom göstermeyenler de dahil edildiğinde ölüm oranı son derece düşüktür.PCR testlerinin güvenirliği tartışılmaktadır.Temaslı adı altında insanların ev hapsine alınması toplumsal psikolojiyi olumsuz etkilemektedir. Bu konuda da süreci yönetirken daha dikkatli olmalıyız"

"GEZİ 2 PEŞİNDELER. DİKKAT."

Hizmet sektörünün ekonominin can damarı olduğuna vurgu yapan Külünk sözlerini şöyle tamamladı:

"Yemek yeme mekanları,kahve çay içilen mekanlar kapandığında, seyahatler bitip oteller boşaldığında dev bir işsiz kitlesi ortaya çıkacaktır.İstedikleri kapatma ekonomik hayatın tamamen durdurulması peşinde olanların dertleri sağlık değil,dertleri memnuniyetsizliği tırmandırmak. Sonra da GEZİ 2 peşindeler. Dikkat.

İlk dönem Çin’de ayakta düşüp ölen insanlar toplumu korkutmuş ve kaptma başarılı olmuştu.
Artık virüs bulaşan insanların %99,9 unun hayatta kaldığı gözlemlendi.
İstedikleri ikinci kapatmanın sokak olaylarına sebep olmasının peşindedikilere dikkat.

Her ne kadar Medyada yeterince yer almasa da Avrupa’da ikinci kapatmaya karşı büyük sokak olayları meydana gelmiştir. Türkiyemizde halkı polis ile karşı karşıya getirmek isteyenlerin beklentilerini sağlık tedbirlerimize devam edip,hayatı devam ettirerek boşa çıkarmalıyız.

Dünya genelinde DSÖ ve küreselcilerin estirmek istediği korku ülkemizde maalesef bazı Bilim Kurulu üyeleri ve Tabipler birliğince üretilmektedir.
Bilim adamı kimliği ile devlet yönetiminin ve siyasetin üzerinde vesayet odağı oluşturmasına izin verilmemelidir.

İBB’nin başındaki şahıs,Akşener, Davutoğlu, Babacan ve CHP/HDP/PKK yönetimi olası kapatmada oluşacak kriz ve çıkarılacak kaos sonrası çözüm olarak sunulmak üzere hazırlanmaktadırlar.

Aman dikkat! Kapatma çözüm değildir! Gezinin sembol sloganını hatırlayalım “hayatı durdurun”!"

Kapanmayla gelecek tehlikeye dikkat çekti!

Kapanmayla gelecek tehlikeye dikkat çekti! - Resim : 2

Kapanmayla gelecek tehlikeye dikkat çekti! - Resim : 3

Kapanmayla gelecek tehlikeye dikkat çekti! - Resim : 4

 

Kapanmayla gelecek tehlikeye dikkat çekti! ile ilgili etiketler esnaf AK Parti İmamoğlu kapanma Metin Külünk
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.