Yeni proje: Erdoğan gittikten sonra oturur anlaşırız

AK Parti eski İstanbul Milletvekili Metin Külünk, sosyal medya hesabı üzerinden Türkiye'ye kurulan iki tuzağa dikkat çekti. Joe Biden'ın ABD Başkanı seçilmesinin ardından hem içeriden hem de dışarıdan oynanan oyunlarda yeni bir safhaya geçildiğini kaydeden Külünk, psikolojik bir savaşın yürütüldüğüne vurgu yaptı.

AK Parti eski İstanbul Milletvekili Metin Külünk, Türkiye'deki gelişmelere ilişkin Twitter hesabından değerlendirmelerde bulundu.

ABD'de başkanlık koltuğuna Joe Biden'ın oturmasının ardından Türkiye'ye ve Cumhur İttifakı'na yönelik psikolojik savaşın yeni safhasına geçildiğine vurgu yapan Külünk, bu savaşın hem içeriden hem de dışarıdan yönetildiğini söyledi.

TUZAKLAR HEM İÇERİDE HEM DE DIŞARIDA

Kurulan iki tuzağa dikkat çeken Külünk, ilk tuzağın 'Asıl sorun Erdoğan. O gittikten sonra oturur anlaşırız' şeklindeki mesajlar olduğunu kaydetti.

Diğer bir tuzağın kamu ve yerel yönetimlerde olduğunu belirten Külünk, üst kadrolara rağmen bazı alt düzey kadroların ülkemizin içinden geçtiği zor sürece aldırmadan esnafa ve vatandaşa mağduriyetler oluşturduğunu ifade etti.

Külünk, yaptığı paylaşımlarda şu sözlere yer verdi:

"Biden sonrası ülkemize ve CUMHUR İTTİFAKINA yönelik PSİKOLOJİK SAVAŞIN yeni safhasında içerden ve dışarıdan yönetilen yeni safha.

TUZAK 1: Bir yerlerde pişirilmiş ve alana sürülen. “Aslında tek sorun ERDOĞAN.
O gittikten sonra oturur anlaşırız” mesajlarına dikkat.

TUZAK 2: Kamu ve yerel yönetim bürokrasisinde çok ciddi sinsi bir tehlike var. Üst kadrolara rağmen, bazı alt düzey kadroların, ülkemizin içinden geçtiği zor sürece aldırış etmeden VATANDAŞA ve ESNAFA ciddi anlamda mağduriyetler oluşması için maksadını aşan,
psikolojik olarak kibirli uygulamalara dikkat. İnsanımızın psikolojisi ile sürekli oynanıyor."

Yeni proje: Erdoğan gittikten sonra oturur anlaşırız ile ilgili etiketler AK Parti Twitter Türkiye Metin Külünk Joe Biden
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.