Metin Hara'nın bu sözleri olay yaratacak!

Geçtiğimiz günlerde ünlü manken Adriana Lima'nın, sevgilisi Metin Hara'yı sosyal medya hesabından takipten çıkarmasının ardından 'ayrıldılar' yönünde dedikodular ortaya çıkmış, Hara, bu iddiaları yalanlamıştı. Ünlü yazar bu konuda çok konuşulacak bir açıklamaya daha imzasını attı.

Geride bıraktığımız gün model Adriana Lima, yaz ayının başından beri aşk yaşadığı yazar Metin Hara'yı takip etmeyi bırakmış ve bu hareketi aşkın bittiği şeklinde yorumlanmıştı.

Hara bu iddiaları kısa bir süre sonra yalanlayarak Lima'nın kendisini takipten çıkarmadığını, sosyal medya yöneticilerinin yanlışlıkla takibi bıraktığını söylemiş ve “Ayrılık yok, 4 gün sonra yanında olacağım” şeklinde bir açıklamada bulunmuştu.

"BİLİM İNSANIYIM!"

Yazar Metin Hara bu açıklamanın üzerinden çok geçmeden bu defa Amerika dönüşü havalimanında görüntülendi. Muhabirlerin ısrarlı sorularına sinirlenen Hara, 7 aylık sevgilisi Lima’nın kendisini takipten çıkarmasıyla ilgili olarak yöneltilen sorulara “Ben bilim insanıyım, magazin figürü değilim” şeklinde bir yanıt verdi.

Metin Hara'nın bu sözleri olay yaratacak! ile ilgili etiketler Adriana Lima Metin Hara Instagram bilim insanı ayrıldı mı ayrılık Açıklama magazin figürü
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.