Metin Hara'dan büyük itiraf!

Cuma gecelerinin sevilen programı Beyaz Show'un bu haftaki konukları arasında, dünyaca ünlü manken Adriana Lima ile aşk yaşayan Metin Hara da vardı. Hara, seyircilerden gelen bir soru üzerine büyük bir itirafta bulundu.

Yazar Metin Hara, Adriana Lima ile yaşadığı aşk ile geçen yaza damgasını vurmuştu. Birçok kişi tarafından ilk başlarda ‘Reklam aşkı’ eleştirileri gelmişti ama ikili herkesi yanıltmıştı.

İLK MESAJI ADRİANA LİMA ATTI!

Beyaz’ın sorusu üzerine ilk mesajın Adriana Lima’dan geldiğini söyleyen Metin Hara, “İlk mesajı o attı. O biraz karışık. Los Angeles’da birçok insanla çalışıyordum. Bunlar dünyaca tanınan insanların da içinde bulunduğu bir grup.

Sonra ben Türkiye’deyken öğrencilerimi ateşte yürütmeye hazırlıyordum. Adriana da o sırada Türkiye’deymiş. Bir şekilde bana ulaşıldı. Birbirimizi gördük normalde sadece bir şekilde tanışmaktı amacımız. Böyle olacağını hiç düşünmemiştik. Sonra kendi içerisinde gelişti her şey” ifadelerini kullandı

Metin Hara'dan büyük itiraf! ile ilgili etiketler Adriana Lima Metin Hara mesaj Beyaz Show
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.