Metin Hara ve Adriana Lima ilişkisi nereye doğru gidiyor?

Dünyanın en güzel kadınlarından Adriana Lima ile Türk yazar Metin Hara’nın aşkı ülke gündemimize bomba gibi düştü. İkilinin fotoğrafları, sosyal medya paylaşımları her gün magazin gündeminin öncelikli konusu. Kimileri gerçek aşk diyor, kimileri reklam.

Bir internet sitesnin “Sizce Adriana Lima-Metin Hara aşkı gerçek mi, reklam mı?” başlığı ile yaptığı anketten çıkan sonuçlar herkesi şaşırttı.

Kadınların ve erkeklerin farklı bakış açısından hayata dair merak edilen her konuda birbirlerine sorular sordukları ve fikir alışverişinde bulundukları sosyal paylaşım platformu tarafından düzenlenen ankete katılanların yüzde 73'ü “Reklam aşkı, sonu bir yere varamaz” dedi. Ankete katılan üyelerin yüzde 27’si ise “Gerçek aşk, evliliğe gideceğine inanıyorum” yanıtını verdi.

Metin Hara ve Adriana Lima ilişkisi nereye doğru gidiyor? ile ilgili etiketler Adriana Lima Metin Hara ASKİ Anket sonuç
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.