Metin Hara, Adriana Lima'yı canavara benzetti!

Yazar Metin Hara, sosyal medya hesabından sık sık sevgilisi ünlü model Adriana Lima'nın olduğu fotoğraflar paylaşıyor. Hara, yaptığı son paylaşımda sevgilisini 'çikolata canavarı' ilan etti.

Yaz aylarına damgasını vuran aşkları dolu dizgin devam eden Metin Hara ve Adriana Lima, sosyal medya hesaplarından aşklarını sık sık takipçileriyle paylaşıyorlar.

İkilinin evlilik yolunda giden ilişkileri zaman zaman haklarında çıkan haberlerle sekteye uğrasa da gerek Hara ve gerekse Lima yaptıkları sosyal medya paylaşımlarıyla dedikoduların önüne geçmeyi başarıyor.

Özellikle Türkiye’de büyük bir merak ve ilgiyle takip edilen aşkın taraflarından Metin Hara sosyal medya hesabından sevgilisi Adriana Lima’nın kendi hediyesi olan bir sepet çikolata ile verdiği pozu paylaştı.

Hara bu güzel karenin altına: “Meet the “chocolate monster”… Tanıştırayım: “Çikolata canavarı” notunu düştü.

İşte o poz:

adriana-ic

metin-hara-sli

Metin Hara, Adriana Lima'yı canavara benzetti! ile ilgili etiketler Metin Hara Adriana Lima canavar victorias secrets
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.