Metin Feyzioğlu'ndan Sezgin Tanrıkulu'na SİHA tepkisi: 'PKK SİHA'ları sevmez'

Eski Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, katıldığı canlı yayında CHP'li Sezgin Tanrıkulu'na çok sert tepki gösterdi. Feyzioğlu Tanrıkulu için " PKK SİHA'ları sevmez, nefret eder korkar. Bu bey efendi de SİHA'lardan nefret eder aynı gerekçeyle" ifadelerini kullandı.

Eski Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu A Haber ekranlarında Melih Altınok ile Sebep Sonuç'ta gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Feyzioğlu, Türk SİHA'ları ve Bayraktar ailesini hedef alan CHP'li Sezgin Tanrıkulu'na tepki gösterdi.
 

'TÜRKİYE'NİN TERÖRE KARŞI VERDİĞİ MÜCADELEDEN RAHATSIZ'

Feyzioğlu, ''Sezgin Tanrıkulu İHA ve SİHA'lardan nefret ediyor. Ve Türkiye'nin teröre karşı verdiği mücadeleden rahatsız.'' ifadelerini kullandı.

 Feyzioğlu şu ifadeleri kullandı;

''Bu bey efendi SİHA ve İHA'lardan nefret eder. Sebebi ne olabilir. SİHA'lar bahçesine gölge mi yapıyor. Yoksa gürültü yapıyor da komşular rahatsız mı oluyor. Şaka bir yana. SİHA'lar PKK'nın korkulu rüyası. SİHA'lar ve İHA'lar bizim en zaiyat vererek, teröristlere göz açtırmıyor. Teröristlere kalekolllarımıza yaklaşamıyor. Hiç haberleri olmadan teröristlere gerçek çok etkili bir şekilde müdahale edilebiliyor. Bundan PKK haz etmiyor. 2017'de 'Kahroslun sizin SİHA'larınız' diye çok net bir açıklaması var. Dolayısıyla PKK SİHA'ları sevmez, nefret eder korkar. Bu bey efendi de SİHA'lardan nefret eder aynı gerekçeyle.''

Metin Feyzioğlu'ndan Sezgin Tanrıkulu'na SİHA tepkisi: 'PKK SİHA'ları sevmez' ile ilgili etiketler SİHA Eski Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu CHP'li Sezgin Tanrıkulu tepki
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.