Metin Feyzioğlu CHP’den istifa etti

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, katıldığı bir canlı yayında CHP’den istifa ettiğini duyurdu. İstifa sürecini anlatan Feyzioğlu, Sözcü gazetesi yazarı Rahmi Turan’ın ortaya attığı ''Külliye'de Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşen CHP’li isim'' iddiasının partinin içinden çıktığını söyledi.

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyizoğlu, CHP’den istifa etmesiyle ilgili konuştu. İstifa nedeninin kulis dedikodularından uzaklaşmak olduğunu belirten Feyzioğlu, Sözcü gazetesi Rahmi Turan’ın ortaya attığı ''Erdoğan'ın Külliye'de görüştüğü CHP’li isim'' iddiaları öncesinde istifa etmesinin kendisi için bir şans olduğunu söyledi

CNN Türk’te Hakan Çelik’in sorularını yanıtlayan Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, Sözcü gazetesi yazarı Rahmi Turan’ın ortaya attığı ''Külliye'de Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşen CHP'li isim'' iddialarıyla ilgili konuştu. Meselenin CHP’nin içinden çıktığını belirten Feyzioğlu, Rahmi Turan’ın, Muharrem İnce’nin adını açıklamadan önce kendi adının çıktığını belirterek, sosyal medyada çok sayıda sahte hesaptan kendi adının öne sürüldüğünü söyledi.


CHP’DEN NEDEN İSTİFA ETTİ?

CHP üyeliğinden istifası hakkında konuşan Feyzioğlu, E- Devlet şifresi aldıktan sonra parti üyeliğinden sistem üzerinden istifa edebildiğini gördüğünü ve bu şekilde istifasını verdiğini açıkladı. Feyizoğlu, 2013 yılında ise Parti Meclisi’nden istifa etmişti.

Metin Feyzioğlu CHP’den istifa etti


FEYZİOĞLU'NDAN SURİYE'YE ÇÖZÜM ÖNERİSİ


Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, Suriye'deki iç savaş, bu savaşın tarafları ve uluslararası arenada savaşın dengeleri ile ilgili de önemli değerlendirmelerde bulundu. Feyzioğlu Suriye Barolar Birliği'ne de yeni anayasanın oluşturulması için işbirliği teklifinde bulundu.

ABD'nin Suriye'de kurulacak bir kukla devleti istediğini söyleyen Feyzioğlu, Rusya'nın da bu fikre sıcak bakabileceğini, ancak Türkiye ve Suriye'nin bu duruma karşı çıkacaklarını belirtti.

Dolayısıyla Türkiye ile Suriye'nin menfaatinin uyuştuğunu ve bu durumun ikili ilişkilerle çözüme kavuşturulması gerektiğini dile getiren Türkiye Barolar Birliği Başkanı, Suriye Hükümeti ve Devlet Başkanı'nın insan haklarına saygılı ve vatandaşlarına eşit davranması ve Dış İşleri Bakanlığı'nın devlet politikası olarak destek vermesi durumunda, Türkiye Barolar Birliği ile Suriye Barolar Birliği'nin el ele vererek Suriye'nin yeni anayasanın oluşturulmasında ortak hareket edebileceğini söyledi.

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, bu çalışmanın demokratik Suriye'nin, üniter yapısına destek olacağını ve Suriye'nin tamamını güvenli hale getireceğini de vurguladı.

Metin Feyzioğlu CHP’den istifa etti ile ilgili etiketler Metin Feyzioğlu CHP istifa
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.