"Ailecek CHP’den darbe yedik!"

24 TV'de Esra Elönü'nün sunumuyla yayınlanan 'Arafta Sorular' programının bu haftaki konuğu Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu oldu. Feyzioğlu, "Biz ailecek CHP’den darbe yedik." diyerek dedesinin yaşadıklarını anlattı. O sözler programa damga vurdu.

Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu, 'Arafta Sorular' programında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

 Elönü'nün "Siz aslında CHP üyesiydiniz, CHP'den bir darbe yediniz mi?" sorusuna yanıt veren Feyzioğlu, 'babam' dediği dedesinin yaşadıklarına değinerek "CHP'den ailecek darbe yedik. Çok yedik..." dedi.

"DEDEM PARTİDEN AYRILMAK ZORUNDA KALDI" 

Feyzioğlu, "Yani rahmetli dedem CHP 1960'larda İsmet Paşa, Metin Toker, Bülent Ecevit tarafından yelpazenin soluna kaydırıldığında 'CHP'nin merkezde kalması lazım. Milliyetçilik oku en önemli okudur. Merkezde kalması halinde ana arteri tutmaya devam eder' dediği için partiden ayrılmak zorunda kalmıştır" ifadelerini kullandı.

Partinin ondan sonra dedesini hep karşısında gördüğünü aktaran Feyzioğlu, kendisinin de dedesine hak verdiğini ifade etti.

"Ailecek CHP’den darbe yedik!"

"MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN KENDİSİNİ TANIMLADIĞI ŞEKİLDE BİR ATATÜRKÇÜYÜM"

CHP'nin uzun süre ana akımı kaybetmesinin nedeninin bu durum olduğu görüşünü ifade eden Feyzioğlu, "Ben yetişme tarzım itibariyle cumhuriyetin kuruluş felsefesinin çok doğru olduğunu ve hak yolunda hizmet etme hevesimi, millete hizmet ederek tatmin edebileceğime inandım. Bunun da  Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün çizdiği yol olduğuna inandım. O anlamda ben Mustafa Kemal Atatürk'ün kendisini tanımladığı şekilde bir Atatürkçüyüm" diye konuştu.

CHP'nin bulunduğu mevkiyi siyasi particilik faaliyetlerinde kullanılmasını istediğini ifade eden Feyzioğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ben bunu yapamam, bunu yaparsam şu anda 140 bin avukatı temsil ediyorum. Ortak paydamız, siyasi partiler değil bizim. Hiçbir siyasi partinin söylemini tekrarlamadığım için çok ciddi linç kampanyalarına maruz bırakıldım.""

"Ailecek CHP’den darbe yedik!" ile ilgili etiketler Metin Feyzioğlu TTB CHP Esra Elönü

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.