Metin Akpınar'ın eleştirilerine Cem Yılmaz'dan cevap gecikmedi

80 yaşındaki sinema, tiyatro ve dizi oyuncusu Metin Akpınar'ın Haber Global'de yayınlanan Candaş Tolga Işık'la Az Önce Konuştum programında ünlü komedyen Cem Yılmaz'la ilgili sözleri dikkat çekti. Akpınar'ın açıklamalarının ardından 'aktör kumaşı zayıf' dediği Cem Yılmaz'dan cevap gecikmedi. Ünlü komedyen Akpınar'a sosyal medya hesabından cevap verdi.

Usta oyuncu Metin Akpınar, Haber Global'de yayınlanan Candaş Tolga Işık'la Az Önce Konuştum programına konuk oldu. Işık'ın sorularını yanıtlayan Akpınar, ünlü komedyen Cem Yılmaz'la ilgili de dikkat çeken ifadeler kullandı.


'CEM YILMAZ'IN AKTÖR KUMAŞI ZAYIF'

Türkiye'deki stand-upçılarla ilgili konuşan Metin Akpınar, Cem Yılmaz'la ilgili ''Zeki çok belki ama iyi konuşan yok. Cem Yılmaz da dahil. Çok beğeniyorum. Çok zeki çocuk, mükemmel işler yapıyor. Ama aktör kumaşı zayıf. Olmak zorunda değil. Stand-up'da aktörlük gerekmiyor. Ama iyi konuşmak, tonlama da daha büyük başarılar bekliyor insan. Ben rafine bulmuyorum. Biraz seviyesiz buluyorum.'' dedi. Usta oyuncu eski çizerleri özlediğini de belirtti.


'BENİ SAHNEDE İZLERSE ÇOK MUTLU OLURUM'

Bu açıklamalarının ardından da ünlü komedyen Cem Yılmaz, Twitter hesabından Metin Akpınar'a cevap verdi. Kendisini sahnede izlerse çok mutlu olacağını söyledi.

Metin Akpınar'ı gösterisine davet eden Yılmaz paylaşımında, "Kıymetli büyüğümüz Metin Akpınar beni bir söyleşisinde değerlendirmiş. Sağolsun, teşekkür ederim. 6 yaşındayken ilk izlediğim performans Devekuşu Kabare'nin 'İnsanlığın Lüzumu Yok' oyunuydu. Her işini pür dikkat izledim. Bir gün o da beni sahnede izlerse çok mutlu olurum" ifadelerini kullandı.



 

Metin Akpınar'ın eleştirilerine Cem Yılmaz'dan cevap gecikmedi ile ilgili etiketler Cem Yılmaz Metin Akpınar Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.