Metin Akpınar'dan Cem Yılmaz'a aktörlük dersi! Ünlü komedyen bu lafın altında kalmaz!

Yeşilçam'ın en komik sanatçılarından Metin Akpınar, Candaş Tolga Işık'ın "Az Önce Konuştum" programına konuk oldu. Akpınar, Cem Yılmaz hakkında söyledikleri ile çok konuşulacak.

Metin Akpınar, Cem Yılmaz hakkında söyledikleri ile adeta ders verdi. Cem Yılmaz'ın zeki olduğunu ancak aktör kumaşının iyi olmadığını söyleyen Yeşilçam'ın usta ismine hazır cevaplılığı ile nam salmış Cem Yılmaz'dan henüz cevap yok.

METİN AKPINAR'DAN CEM YILMAZ'A AKTÖRLÜK DERSİ!

Haber Global ekranlarında Candaş Tolga Işık'ın sunduğu Az Önce Konuştum programına katılan Metin Akpınar, Türkiye'deki stadn-upçılarla ilgili, "Zeki çok belki ama iyi konuşan yok. Cem Yılmaz da dahil. Çok beğeniyorum. Çok zeki çocuk, mükemmel işler yapıyor. Ama aktör kumaşı zayıf. Olmak zorunda değil. Stand-up'da aktörlük gerekmiyor. Ama iyi konuşmak, tonlama da daha büyük başarılar bekliyor insan." ifadelerini kullandı.

Türkiye'de hali hazırda mizah ile ilgili düşüncelerini de paylaşan Metin Akpınar, "Ben rafine bulmuyorum. Biraz seviyesiz buluyorum. Maalesef. Eski çizerleri de özlüyorum. Mizah yazısı yazılmaz hale geldi." şeklinde konuştu.

 

Metin Akpınar'dan Cem Yılmaz'a aktörlük dersi! Ünlü komedyen bu lafın altında kalmaz! ile ilgili etiketler Cem Yılmaz Metin Akpınar
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.