Sağanak ve gök gürültülü yağış geliyor

Gelen son dakika haberine göre; Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bugün Doğu Karadeniz kıyı kesimi, Osmaniye, Ardahan illeri ile Hatay'ın kuzeybatısı, Adana'nın kuzeyi, Iğdır'ın güneyi, Ağrı, Van ve Hakkari'nin doğusunun sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmininde bulundu. Peki yurt genelinde 27 Ağustos'ta hava nasıl olacak? İşte detaylar...

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, hava genel olarak az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu olacak. Bölgede öğle saatlerinden sonra Ardahan ile Iğdır'ın geneli, Kars'ın kuzeyi ve Ağrı'nın doğu kesimlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak meydana gelecek.

Sağanak ve gök gürültülü yağış geliyor

Sıcaklığın mevsim normallerinde seyredeceği bölgede, rüzgar kuzey yönlerinden hafif, zaman zaman orta kuvvette esecek.

Gece en düşük hava sıcaklığı Kars ve Ardahan'da 6, Ağrı'da 8, Erzurum ile Erzincan'da 10, Iğdır'da 13 ve Tunceli'de 15 derece ölçüldü.

Gün içinde beklenen en yüksek sıcaklık ise Tunceli'de 36, Iğdır ve Erzincan'da 32, Ağrı'da 29, Erzurum'da 28, Kars'ta 27 ve Ardahan'da 25 derece olacak.

Sağanak ve gök gürültülü yağış geliyor - Resim : 2

Doğu Karadeniz kıyı kesimi, Osmaniye, Ardahan illeri ile Hatay'ın kuzeybatısı, Adana'nın kuzeyi, Iğdır'ın güneyi, Ağrı, Van ve Hakkari'nin doğusunun sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik beklenmiyor, ülkemiz genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey yönlerden, Akdeniz kıyılarında güney yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

Sağanak ve gök gürültülü yağış geliyor ile ilgili etiketler Meteoroloji Yağmur Yağış sağanak doğu karadeniz
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.