Meteoroloji'den sonra bir uyarı da AKOM'dan geldi: İstanbul'da yağış için tarih verdiler

Meteoroloji'nin İstanbul için yaptığı yağış uyarısı sonrası bir açıklama da AKOM'dan geldi. AKOM, yarın için İstanbul'a yağış uyarısı yaparak vatandaşların olumsuz durumlara karşı dikkatli olmalarını tavsiye etti.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, Marmara'nın doğusu, Kuzey Ege'nin iç kesimleri, Tekirdağ, Kırklareli, Eskişehir, Bolu ve Karabük çevreleri ile Çanakkale'nin doğu kesimleri ve Eskişehir'in batı ilçelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji'den sonra bir uyarı da AKOM'dan geldi: İstanbul'da yağış için tarih verdiler

METEOROLOJİ'DEN İSTANBUL İÇİN SAĞANAK UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan 5 günlük hava durumu tahminlerine göre, yarın Marmara Bölgesi'nde beklenen gök gürültülü sağanağın, sabah saatlerinden itibaren İstanbul, Tekirdağ, Kırklareli, Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Bilecik, Yalova, Kocaeli ve Sakarya çevreleri ile Edirne'nin güneyinde yerel kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

Kuvvetli yağışların etkisini, bölgenin batısında akşam saatlerinde, kuzey ve doğu kesimlerinde gece saatlerinde kaybetmesi bekleniyor.

Meteoroloji'den sonra bir uyarı da AKOM'dan geldi: İstanbul'da yağış için tarih verdiler - Resim : 2

BİR UYARI DA AKOM'DAN GELDİ

Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) vatandaşları olumsuz hava koşullarına karşı uyardı. AKOM'dan yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"İstanbulluların Dikkatine!

AKOM verisine göre il genelinde Çarşamba (yarın) sabah saatlerinden başlayarak Cumartesi öğle saatlerine kadar kuvvetli sağanak yağış geçişlerinin yaşanacağı beklenmektedir. Olası olumsuz durumlarda lütfen ALO153 Çözüm Merkezimiz ile iletişime geçiniz"

Meteoroloji'den sonra bir uyarı da AKOM'dan geldi: İstanbul'da yağış için tarih verdiler - Resim : 3

Meteoroloji'den sonra bir uyarı da AKOM'dan geldi: İstanbul'da yağış için tarih verdiler ile ilgili etiketler AKOM İstanbul Yağış Uyarı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.