Meteoroloji'den son dakika uyarısı geldi!

Meteoroloji; Antalya, Isparta, Burdur, Mersin, Malatya, Elazığ, Adıyaman ve Muğla'da kuvvetli fırtına beklendiğini açıkladı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan duyuruya göre, bugün akşam saatlerinden itibaren ülkenin güney kesimlerinde kuzey yönlü kuvvetli ve tam fırtına şeklinde rüzgar esecek.

Rüzgarın etkili olacağı yerler şöyle:

- Batı Akdeniz- Antalya, Isparta, Burdur ile Mersin'in batı ilçeleri, Doğu Akdeniz'in iç kesimleri

- Malatya, Elazığ ve Adıyaman çevreleri

- Muğla'nın iç kesimleri

Yarın akşama kadar etkili olacak

Fırtınanın, yarın akşam saatlerinde etkisini kaybetmesi öngörülüyor.

Ağaç ve direk devrilmesi ile çatı uçmasına dikkat

Ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması, yüksek kesimlerde kar savrulması sebebiyle görüş mesafesinde azalma ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

Meteoroloji'den son dakika uyarısı geldi! ile ilgili etiketler Meteoroloji Meteoroloji Genel Müdürlüğü Yağmur Fırtına kar yağışı soğuk
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti. DEM Parti yöneticilerinin Diyarbakır Sur'daki mazbata töreni sırasında hakaret içeren sözleriyle ilgili müfettiş görevlendirildi.