Meteoroloji'den son dakika sağanak uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika duyurusu ile Doğu Karadeniz bölgesinde yaşayan vatandaşları uyardı. Meteoroloji'den yapılan uyarıda Rize, Artvin'in kıyı ilçeleri için yer yer çok kuvvetli, Giresun ve Trabzon'da ise yerel olarak kuvvetli sağanak yağış beklendiği, sel, su baskını, heyelan ve yıldırım düşmesine karşı dikkatli olunması istendi.

Meteoroloji'den yapılan açıklama şöyle:

"Yapılan son değerlendirmelere göre; bu gece saatlerinden sonra Doğu Karadeniz'de etkisini arttırması beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, yarın (Pazar) akşam saatlerine kadar aralıklı ve yerel olarak Giresun ve Trabzon çevrelerinde kuvvetli (21-50 kg/m2) , Rize çevreleri ile Artvin'in kıyı ilçelerinde yer yer çok kuvvetli (51-75 kg/m2) olacağı tahmin edildiğinden, sel, su baskını, heyelan, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır."

Yapılan uyarıda çok kuvvetli yağışın bu gece yarısı 00.00'da başlayacağı 15 Eylül Pazar günü 20.00'a kadar devam edeceği belirtildi. 

Meteoroloji'den son dakika sağanak uyarısı!

Meteoroloji'den son dakika sağanak uyarısı! ile ilgili etiketler Artvin Giresun Rize Trabzon Meteoroloji
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.