Meteoroloji'den 'Sarı' kodlu uyarı: Bu akşam başlayacak! Bu 8 ilde yaşayanlar dikka'

Pastırma yazının yaşandığı İstanbul da başta olmak üzere Meteoroloji Genel Müdürlüğü 8 il için sarı kodlu uyarı yayınladı. Bu akşam saatlerinde başlayıp yarın öğle saatlerine kadar Marmara'daki 8 il yoğun sis etkisinde olacak.

Türkiye geneli hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerine çıkmasının ardından Marmara Bölgesi'ndeki 8 ilimizde genellikle sabah ve gece saatlerinde yoğun sis ve pus görülecek.

"OLUMSUZLUKLARA KARŞI TEDBİRLİ OLUNMALI"

Meteoroloji'nin 'Sarı Kod' ile yaptığı uyarıda, "Yer yer yoğun olmak üzere sis hadisesi beklendiğinden ulaşımda aksamalar ve görüş mesafesinde azalma gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" denildi.

Meteoroloji'den 'Sarı' kodlu uyarı: Bu akşam başlayacak! Bu 8 ilde yaşayanlar dikka'

8 İLDE YOĞUN OLACAK

Sis ve pus hadisesi, 6 Kasım günü Balıkesir, Çanakkale, İstanbul, Tekirdağ, Bursa, Edirne, Kırklareli ve Yalova'da etkili olacak.

SARI KODLU UYARI NEDİR?

Sarı kodlu uyarıda; hava durumu potansiyel tehlikeli anlamı taşımaktadır. Tahmin edilen meteorolojik hadise olağandışı olmamakla birlikte, meteorolojik şartlardan etkilenebilecek faaliyetler konusunda dikkatli olunmalı.

 

Meteoroloji'den 'Sarı' kodlu uyarı: Bu akşam başlayacak! Bu 8 ilde yaşayanlar dikka' ile ilgili etiketler Meteoroloji Uyarı sis İstanbul Marmara sarı kod sarı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.