Meteoroloji'den Rize ve Artvin için sel uyarısı

Meteoroloji’den Rize ve Artvin ilçeleri için çok şiddetli yağış ve sel uyarısında bulundu. 11 Ağustos 2020 Salı gününde Trabzon'un doğusunda yağışların çok kuvvetli, Rize ile Artvin’in kıyı kesimlerinde şiddetli olacağı belirtildi. İşte 11 Ağustos 2020 hava durumu...

Meteoroloji, 11 Ağustos tarihinde Rize ve Artvin ilçeleri için çok şiddetli yağış ve sel uyarısı yaptı. Meteoroloji’den yapılan açıklamada, Doğu Karadeniz'de beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların Trabzon'un doğusu ile Rize ve Artvin çevrelerinde çok kuvvetli; Rize ve Artvin'in kıyı kesimlerinde şiddetli, Rize'nin Pazar, Ardeşen ve Fındıklı ilçeleri ile Çarşamba akşam saatlerine kadar Artvin'in Arhavi, Hopa ve Kemalpaşa ilçelerinde yer yer aşırı olacağı ve yağış anında da sel olabileceği uyarısında bulundu.

Ayrıca, rüzgarın Akdeniz kıyıları ve Güneydoğu kesimlerde batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Kuzey Ege kıyılarında yer yer kuvvetli olarak beklendiği belirtildi.

Meteoroloji'den Rize ve Artvin için sel uyarısı

11 AĞUSTOS HAVA DURUMU

İstanbul – Parçalı ve az bulutlu 31 °C
Ankara – Parçalı ve az bulutlu 32 °C
İzmir – Parçalı ve az bulutlu 35 °C

 

Meteoroloji'den Rize ve Artvin için sel uyarısı ile ilgili etiketler Meteoroloji hava durumu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.