O şehirlere kar uyarısı!

Meteoroloji 14. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, Van’ın güney ilçeleriyle Hakkari çevrelerinde kar yağışı bekleniyor.

Meteoroloji 14. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada, bölge genelinde havanın parçalı ve çok bulutlu olacağı belirtildi.

AçıklamadaVan ilinin güney ilçeleri ve Hakkari çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde buzlanma ve don olayı beklenmektedir. Hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik olmayacağı ve bölgemiz genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın genellikle kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif, zaman zaman orta kuvvette esmesi beklenmektedir.

İl merkezleri için günün en yüksek sıcaklıkları ise Van’da 6, Hakkari’de 4, Bitlis’te 2 ve Muş’ta 5 derece olması beklenmektedir” denildi.

O şehirlere kar uyarısı!

O şehirlere kar uyarısı! ile ilgili etiketler Hakkari Van Meteoroloji kar
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.