Meteoroloji'den o illere sağanak uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden Trabzon, Artvin, Tokat, Kars, Sakarya, Kocaeli ve Ardahan çevrelerine sağanak yağış uyarısı geldi. İstanbul'da parçalı bulutlu bir hava beklenirken, Ankara'da az bulutlu ve İzmir'de açık hava hakim olacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü sağanak yağışın hakim olacağı bazı illeri paylaşarak uyarıda bulundu.

RİZE VE ARTVİN KIYILARINA DİKKAT

Yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun kuzey kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Kocaeli, Sakarya, Artvin, Tokat, Kars ve Ardahan çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların, Trabzon'un doğusu, Rize ve Artvin kıyı kesimlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Bu sabah saatlerinde Hatay ,Osmaniye ve Adana'da sis ve pus hadisesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI 2 İLA 5 DERECE AZALACAK

Hava sıcaklığının kuzeydoğu kesimlerde 2 ila 5 derece azalacağı, diğer yerlerde değişmeyeceği tahmin ediliyor.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Rize ve Artvin'in kıyı kesimlerinde Trabzon'un ise doğusunda kuvvetli yağış beklenirken ani sel, yerel su baskınlarına karşı Meteoroloji'den yapıldı.

Meteoroloji'den o illere sağanak uyarısı ile ilgili etiketler Meteoroloji Genel Müdürlüğü Sağanak Yağış hava durumu yağış uyarısı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.