Meteoroloji'den İstanbul'a sağanak uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika bilgilendirmesine göre Akdeniz ve Ege ile iç bölgelerini etkileyen yağışlı hava bu akşam saatlerinde Marmara'ya ulaşacak. Gece saatlerinde ise İstanbul sağanak yağışın etkisine girecek. Yağışlar perşembe sabahı da devam edecek.

Meteoroloji'nin yaptığı son değerlendirmelere göre; yurdun güney, iç ve batı kesimleri parçalı yer yer çok bulutlu, İç Ege, Batı Akdeniz, Doğu Akdeniz’in iç kesimleri ile Muğla, Konya, Karaman, Aksaray, Niğde, Gaziantep ve Kilis çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerler az bulutlu ve açık havaya sahip bir gün geçirecek.

Sabah ve gece saatlerinde Marmara'nın doğusu ile Batı Karadeniz’in iç kesimlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı yağış alan yerlerde 2 ila 4 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

Rüzgarın, genellikle güney yönlerden, Marmara'da kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

YAĞIŞLI HAVA GECE İSTANBUL'A ULAŞACAK

Dün akşam saatlerinde Ege'nin güneyinde ve Akdeniz bölgesinin batı ve iç bölgelerinde başlayan yağışlar kuzey yönünde ilerleyerek gece itibari ile İstanbul'un Anadolu yakasına ulaşacak. Gece başlayacak sağanak yağış perşembe sabahı da İstanbul genelinde etkili olacak.

Meteoroloji'den İstanbul'a sağanak uyarısı! ile ilgili etiketler İstanbul Meteoroloji Ege Akdeniz Bölgesi Sağanak Yağış
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.