Meteoroloji'den İstanbul için uyarı geldi: Önümüzdeki 2 saate dikkat

Meteoroloji'den gelen son bilgilere göre önümüzdeki 2 saatte İstanbul'un batısında gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Sağanağın, Silivri, Çatalca, Arnavutköy, Büyükçekmece'de yerel kuvvetli olması bekleniyor. AFAD, Meteoroloji'den gelen bilgiler sonrası vatandaşları uyardı.

Meteoroloji, önümüzdeki 2 saatlik periyotta İstanbul'un batısında gök gürültülü sağanağın etkili olacağını açıkladı. Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu ağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğini belirtti.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün internet sitesinden yapılan duyuruya göre, İstanbul'un batısında gök gürültülü sağanak etkili olacak.

Sağanağın, Silivri, Çatalca, Arnavutköy, Büyükçekmece'de yerel kuvvetli olması bekleniyor.

Kuvvetli yağışın önümüzdeki 2 saatlik periyotta etkili olacağı tahmin ediliyor.

İstanbullulara; ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu ağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısında bulunuldu.

 

Meteoroloji'den İstanbul için uyarı geldi: Önümüzdeki 2 saate dikkat ile ilgili etiketler İstanbul Yağış Uyarı memetoroloji
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.