Meteorolojiden İstanbul için son dakika uyarısı! Şiddetli geliyor...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 16 Şubat Salı için son dakika uyarısını yaptı! İstanbul için fırtına ve kar yağışı uyarıs, yarın hava nasıl olacak sorusunu yanıt arayan vatandaşlar için cevap oldu. İstanbul'da gece saatlerinde başlayacak olan ve 80 km hıza çıkacağı düşünülen fırtına uyarısı sonrası vatandaşlara dikkatli olunması tavsiye edildi. Peki, İstanbul'da kar yağışı ne kadar devam edecek?

İstanbul'daki şiddetli kar yağışı sonrası vatandaşların akıllarında tek bir soru var: İstanbul'da kar yağışı ne zaman bitecek? Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nüğn yayınladığı hava durumu raporları sonrası 16 Şubat Salı günü hem kar yağışı hem şiddetli fırtına uyarısı yapıldı.

İSTANBUL'DA FIRTINA!

İstanbul'da gece saatlerinde başlaması beklenen ve 80 km hıza akdar çıkması beklenen fırtına için vatandaşlara uyarılar devam ediyor. Yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara Bölgesinde rüzgarın kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli yer yer kuvvetli fırtına (60-80 kilometre/saat) şeklinde eseceği tahmin ediliyor" denildi.

METEOROLOJİDEN 7 İL İÇİN YOĞUN KAR YAĞIŞI UYARISI

Meteoroloji; Sivas, Yozgat, Kırşehir, Aksaray, Nevşehir, Niğde ve Kayseri için yoğun kar yağışı uyarısında bulundu.

Meteoroloji Analiz ve Tahmin Merkezinden yapılan uyarıda, İç Anadolu Bölgesi'nin doğusunda yer alan Yozgat, Kırşehir, Aksaray, Nevşehir, Niğde, Kayseri ve Sivas'ta bugün akşam saatlerinden itibaren kuvvetli ve yer yer yoğun (15-30 santimetre) kar yağışının etkili olması bekleniyor.

Meteorolojiden İstanbul için son dakika uyarısı! Şiddetli geliyor...

İSTANBUL'DA KAR YAĞIŞI NE KADAR SÜRECEK?

Meteoroloji'den peyderpey yapılan hava durumu açıklamaları sonrası İstanbul'da kar yağışı bu hafta ortasına kadar devam edecek.

Meteorolojiden İstanbul için son dakika uyarısı! Şiddetli geliyor... ile ilgili etiketler hava durumu İstanbul Fırtına kar yağışı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.