Meteoroloji'den İstanbul için son dakika uyarısı: Kuvvetini giderek artıracak!

Meteoroloji İstanbul için son dakika hava durumu uyarısında bulundu. Meteoroloji, İstanbul'da devam eden sağanak yağışın Avrupa Yakasından başlayarak zamanla il genelinde etkisini arttırarak kuvvetli olacağını duyurdu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul için son dakika hava durumu uyarısı yaptı.

Yapılan son değerlendirmelere göre, halen İstanbul'da devam eden sağanağın Avrupa Yakası'ndan başlayarak zamanla il genelinde etkisini artırarak kuvvetli olması bekleniyor.

GECE SAATLERİNDE KARLA KARIŞIK YAĞMURA DÖNÜŞECEK

Yağışın gece saatlerinde Avrupa Yakası'nın batısında karla karışık yağmura, yükseklerde ise kar yağışına döneceği tahmin ediliyor.

Rüzgarın akşam saatlerinden sonra kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli esmesi bekleniyor.

SEL VE SU BASKINLARINA DİKKAT

Perşembe günü akşam saatlerinde etkisini kaybetmesi beklenen kuvvetli yağışlarla birlikte ulaşımda aksamalar, su baskını, sel gibi olumsuzluklar meydana gelebilir.

 

Meteoroloji'den İstanbul için son dakika uyarısı: Kuvvetini giderek artıracak! ile ilgili etiketler Meteoroloji Yağmur kar yağmır
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.