Meteoroloji'den İstanbul dahil pek çok il için son dakika uyarısı: Dolu ve sağanak gelecek!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden saat vererek son dakika hava durumu uyarısı yapıldı. Buna göre İstanbul, Yalova, Sakarya, Kocaeli, Bilecik ve Bursa çevrelerinde gök gürültülü sağanak etkili olacak. Meteoroloji'nin uyarısında, "Yerel olarak kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar, küçük çaplı dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" ifadeleri yer aldı.

Metoorolohi Genel Müdürlüğü resmi internet sitesinden cumartesi gününün ilk saatlerinden itibaren İstanbul, Yalova, Sakarya, Kocaeli, Bilecik ve Bursa çevrelerinde sağanak ve dolu yağışı yaşanacağını belirterek vatandaşları uyardı. 

CUMARTESİ GÜNÜ DOLU GELEBİLİR

Yapılan duyuruda, "3 Temmuz 2021 Cumartesi günü ilk saatlerden itibaren İstanbul'da zamanla Yalova, Sakarya, Kocaeli ve Bilecik ile Bursa'nın kuzey ve doğusunda aralıklı ve yerel olarak kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar, küçük çaplı dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" denildi

YAĞIŞ, GECE 2'DEN AKŞAM 20'YE KADAR SÜRECEK

Müdürlüğün internet sitesinde, kuvvetli yağışın cumartesi günü 02.00- 20.00 saatlerinde etkili olmasının beklendiği belirtildi.

Meteoroloji'den İstanbul dahil pek çok il için son dakika uyarısı: Dolu ve sağanak gelecek!

BUGÜN DE MARMARA'NIN BATISI İÇİN UYARI YAPILDI

Öte yandan müdürlük tarafından Marmara'nın batısı için de sağanak uyarısı yapıldı. Açıklamada, "Bugün öğle saatlerinden sonra Edirne, Kırklareli, Tekirdağ ile Çanakkale'nin kuzey ve doğusunda görülecek olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir" denildi.

Marmara'nın batısında etkili olması beklenen sağanağın saat 21.00'e kadar devam edeceği kaydedildi..

 

Meteoroloji'den İstanbul dahil pek çok il için son dakika uyarısı: Dolu ve sağanak gelecek! ile ilgili etiketler İstanbul Meteoroloji dolu sağanak
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.