Meteoroloji'den hafta sonu uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan tahminlere göre bu hafta sonu birçok şehirde yağmurlu bir hava durumu hakim olacak. İşte en son hava durumu tahminleri...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan en son hava durumu tahminlerine göre Güneydoğu Anadolu Bölgesi ve Ege’nin güneyi haricinde tüm bölgelerde yağış bekleniyor…

YAĞIŞLI HAFTA SONU

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara, İç Ege, Batı Akdeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu, Karadeniz ile Doğu Anadolu’nun kısa süreli ve yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinden sonra Çankırı, Çorum, Gümüşhane, Bayburt ile Tokat’ın doğusu, Sivas’ın kuzeyi, Kastamonu’nun iç kesimlerinin yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2.) olması bekleniyor.

Meteoroloji'den hafta sonu uyarısı!

O İLLERE KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji’nin tahminlerine göre bugün gerçekleşecek olan yağışların öğle saatlerinden sonra Çankırı, Çorum, Gümüşhane, Bayburt ile Tokat’ın doğusu, Sivas’ın kuzeyi, Kastamonu’nun iç kesimlerinde yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2.) olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı (Ani sel, yerel su baskını, yerel dolu yağışı, yıldırım ve yağış anında ani kuvvetli rüzgar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Meteoroloji'den hafta sonu uyarısı! ile ilgili etiketler hava durumu İstanbul Ankara Meteoroloji Yağış
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.