Meteoroloji'den kritik uyarı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 5 günlük hava tahmin raporlarını yyınlandı. 3 Nisan Cumartesi gününden itibaren batıda havaların ısınması bekleniyor. Karadeniz için yağışın etkili gözüktüğü hava durumu tahmin raporlarında özellikle Pazar günü için kritik bir uyarı var. Peki hafta sonu hava nasıl olacak?

METEOROLOJİ'DEN HAFTA SONU İÇİN KRİTİK UYARI!

Rapora göre ilgili tarihler arasında bölge alçak basınç sistemi ile periyodun ilk yarısında soğuk ve nemli, ikinci yarısında ise ılık hava kütlesinin etkisi altında kalacak.

Hava yarın parçalı bulutlu öğleye kadar yer yer sağanak yağmurlu; cumartesi az bulutlu zamanla parçalı bulutlu; pazar parçalı ve az bulutlu; haftaya pazartesinden çarşambaya açık ve az bulutlu olacak.

Meteoroloji'den kritik uyarı

En yüksek hava sıcaklığı periyodun ilk yarısında iç kesimlerde ve sahillerde 16-19 derece, ikinci yarısında ise 23-26 derece dolaylarında seyredecek. Rüzgar genellikle Güney ve Batı yönlerden orta kuvvette zaman zaman kuvvetli esecek.

 

Meteoroloji'den kritik uyarı ile ilgili etiketler Murat Karayılan hava durumu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.