Meteoroloji'den flaş uyarı! Sıcaklıklar 4 derece birden düşecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından paylaşılan son verilere göre sıcaklıklar pek çok ilde 4 dereceye kadar düşecek. Meteoroloji, sıcaklıkların düşeceği illere zirai don uyarısında bulundu.

Meteoroloji'den alınan son bilgilere göre Marmara'nın kuzey ve batısı, Batı Karadeniz'in batısı ve Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) rüzgar bekleniyor.

Öte yandan Karadeniz’in iç kesimleri ve İç Anadolu'nun kuzeydoğusunda zirai don tehlikesi riski bekleniyor. Bu nedenle başta tarımsal faaliyetlerle uğraşan üretici ve ilgililer ile vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyarılar yapıldı.

BAZI İLLERDE HAVA DURUMU

İSTANBUL °C, 16°C
Parçalı ve az bulutlu

KOCAELİ °C, 18°C
Parçalı ve az bulutlu

İZMİR °C, 24°C
Parçalı ve az bulutlu

ADANA °C, 29°C
Az bulutlu ve açık, akşam saatlerinden sonra kuzeyi parçalı bulutlu

ANKARA °C, 15°C
Az bulutlu

GAZİANTEP °C, 22°C
Az bulutlu ve açık, akşam saatlerinden sonra parçalı bulutlu

Meteoroloji'den flaş uyarı! Sıcaklıklar 4 derece birden düşecek ile ilgili etiketler hava durumu Meteoroloji Genel Müdürlüğü Yağmur soğuk hava sağanak
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.