Meteoroloji'den flaş uyarı! 5 bölgede sağanak etkili olacak

Meteoroloji tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, sıcaklıklar, yurt genelinde 5-10 derece düşüyor. 5 bölgemizde bugün sağanak yağış bekleniyor. Yağışların Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin çevrelerinde çok kuvvetli yer yer şiddetli (51-100 Kg/m2 ve üzerinde) olması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre ülkemizin kuzey ve iç kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu; Marmara'nın doğusu, Karadeniz, İç Anadolu'nun güneyi ve doğusu, Doğu Akdeniz, Orta Akdeniz'in iç kesimleri ile Erzincan, Erzurum, Kars ve Ardahan çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

4 KENT İÇİN KUVVETLİ SAĞANAK UYARISI

Yağışların, Zonguldak, Bartın, Düzce, Ordu, Samsun'un doğusu ve Kastamonu'nun kıyı ilçelerinde kuvvetli (21-50 kg/metrekare), Giresun ve Trabzon çevrelerinde çok kuvvetli yer yer şiddetli (51-100 Kg/m2), Trabzon’un doğusu ve Rize çevreleri ile Artvin’in kıyı kesimlerinde şiddetli ve aşırı (100 Kg/m2 üzeri) olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI 5-10 DERECE DÜŞÜYOR

Hava sıcaklığının ülkemiz genelinde hissedilir derecede (5 ila 10 derece) azalacağı tahmin ediliyor.

Meteoroloji'den flaş uyarı! 5 bölgede sağanak etkili olacak ile ilgili etiketler hava durumu Meteoroloji Genel Müdürlüğü Sağanak Yağış İstanbul
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.