Meteorolojiden Doğu Karadeniz için sağanak uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Doğu Karadeniz'de beklenen kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışlar için uyarıda bulundu. Kuvvetli yağışların pazartesi akşam saatlerinde etkisini kaybetmesi bekleniyor.

Meteorolojiden yapılan açıklamada, "Doğu Karadeniz'de beklenen gök gürültülü sağanak yağışların bugün akşam saatlerinden itibaren Ordu ve Giresun çevrelerinde yer yer çok kuvvetli, Trabzon, Rize ve Artvin'de şiddetli, yer yer aşırı olabileceği tahmin ediliyor" denildi.

TRABZON VE RİZE ÇEVRESİNDE YAĞIŞLAR DEVAM EDECEK

Kuvvetli yağışların pazartesi akşam saatlerinde etkisini kaybetmesi bekleniyor. Ancak Trabzon ve Rize çevresinde salı öğle saatlerine kadar yer yer yağışların devam edebileceği belirtildi.

Meteoroloji sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yerel kuvvetli rüzgar, fırtına ve heyelan gibi olabilecek olumsuzluklara karşı tedbirli olunması tavsiyesinde bulundu.

Meteorolojiden Doğu Karadeniz için sağanak uyarısı ile ilgili etiketler Meteoroloji Sağanak Yağış
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.