Meteoroloji'den 6 ile sağanak yağış uyarısı!

Meteoroloji'den Ankara, Isparta, Konya, Karaman, Niğde ve Mersin için sağanak uyarısı yapıldı. Yağışların yer yer gök gürültülü olacağı belirtildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün son tahminlerine göre, bu gece ve sabah saatlerinde Marmara, İç Ege, İç Anadolu ile Batı ve Orta Karadeniz'in iç kesimlerinde yer yer pus ve sis görülecek.

Bu akşam saatlerinden cumartesi akşamına kadar etkili olmak üzere Ankara, Isparta, Ankara, Konya, Karaman, Niğde ve Mersin çevrelerinde sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak görüleceği, diğer yerlerde ise havanın az bulutlu ve açık olacağı tahmin ediliyor.

Meteoroloji'den 6 ile sağanak yağış uyarısı!

Yağışların özellikle bu gece saatlerine kadar Mersin çevrelerinde kuvvetli olacağı öngörülüyor.

Bu nedenle Mersin'de ani sel, su baskını, yıldırım, küçük çaplı dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamalar, deniz üzerinde küçük çaplı hortum oluşumu riski gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

Meteoroloji'den 6 ile sağanak yağış uyarısı! ile ilgili etiketler Ankara Mersin Meteoroloji Sağanak Yağış
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.