Meteoroloji'den 24 saatlik çok kuvvetli yağış uyarısı

Meteoroloji'den son dakika gelen uyarıya göre, Orta ve Doğu Karadeniz'de çok kuvvetli yağış bekleniyor. Sabah saat 06.00'da başlayacak yağışların perşembe 06.00'ya kadar etkili olacağı bildirildi.

Meteoroloji'den yapılan açıklamaya göre, "Orta ve Doğu Karadeniz'de 28.09.2016 Çarşamba günü görülecek yağışların; sabah saatlerinden itibaren kuvvetli kuzeyli rüzgarlarla birlikte etkisini artırarak Samsun'un doğusu, Ordu, Giresun, Artvin'in iç kesimleri ile Trabzon'un batı kesimlerinde kuvvetli, Trabzon'un doğu, Rize'nin iç ve Artvin'in kıyı kesimlerinde çok kuvvetli ve şiddetli, Rize'nin kıyı kesimlerinde ise şiddetli ve yer yer aşırı olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir" denildi.

Çarşamba saat 06.00'da başlayacak yağışların perşembe 06.00'ya kadar etkili olması bekleniyor.

Doğu Karadeniz için fırtına uyarısı

Doğu Karadeniz'de rüzgarın Çarşamba öğle saatlerinden itibaren kuvvetini artırarak batı ve kuzeybatı yönlerden 6 ila 8 (50-75 km/sa) kuvvetinde fırtına şeklinde esmesi beklenmektedir. Fırtınanın Çarşamba akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi tahmin edilmektedir.

Meteoroloji'den 24 saatlik çok kuvvetli yağış uyarısı ile ilgili etiketler Yağış Uyarı meteoroloj
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.