Meteoroloji'den 2 bölge için yağış uyarısı... 21 Mayıs 2022 hava durumu

Meteoroloji'nin son tahminlerinde iki bölge için yağış uyarısı yer aldı. Açıklanan son değerlendirmelere göre hava sıcaklığı bazı bölgelerde artarken Güney Ege ile Batı Akdeniz'in iç kesimlerinde yağış bekleniyor.

21 Mayıs Cumartesi günü beklenen hava durumuna ilişkin rapor yayımlandı. Yapılan değerlendirmelere göre iki bölgede yağış beklendiği açıklandı...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, ülkenin güneybatı ve kuzeydoğu kesimlerinin parçalı bulutlu, Güney Ege ile Batı Akdeniz’in iç kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığının iç ve doğu ve kesimlerde 2 ila 5 derece artacağı diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

Rüzgarın genellikle kuzey ve doğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi beklenmektedir.

 

Meteoroloji'den 2 bölge için yağış uyarısı... 21 Mayıs 2022 hava durumu ile ilgili etiketler Meteoroloji hava durumu 21 Mayıs 2022
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.